living room
2 posters
chesterville • dream city • roleplay :: CHESTERVILLE STREETS :: • denzille avenue :: • house of parker
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Re: living room
*drzi toma za ruku i sednu na kauc i gleda ga* verovatno je ovo neobicno za tebe...i za mene je isto
[Uzvrati joj poljubac i rukama je obgrli oko struka]
Misliš na dejt, dejt ili dejt-dejt Znaš
Misliš na dejt, dejt ili dejt-dejt Znaš
nisam sigurna na sta mislis,ali ja mislim da bi mogli da izadjemo kao par i da provedemo dan zajedno,ako hoces *gleda ga i smeska se*
gde hoces da idemo?hoces da igramo kosarku ili tako nesto?ne volim one ljubavne dejtove *nasmeje se*
[Uzdahne i nasloni glavu na rub kauča]
Hvala bogu, već sam se uplašio da ću morati kupovati ruže i i plesat sentiš [Nasmije se]
Hvala bogu, već sam se uplašio da ću morati kupovati ruže i i plesat sentiš [Nasmije se]
neces *smeska se* sad sam srecna sto smo zajedno,xavier me pitao da idem negde sa njim,ali otkazacu zato sto hocu da budem sa tobom
Hajde da ne spominjemo Xmena [Nasmije se]
Hmm, što kažeš na jednu poduku surfanja dejt?
Hmm, što kažeš na jednu poduku surfanja dejt?
moze,svidja mi se ta ideja,oduvek sam htela da naucim da surfujem *mazi ga po kosi* jel ste se mozda posvadjali ti i xman?ne boj se nista nemam sa njim
E pa onda je vrijeme da naučiš [Nasmije se] I još imaš sreče da ćete u tome podučavati najzgodniji surfer u gradu [Prstima ju lagano mazi po nozi] A što se Xmena tiče, mi smo cool
*smeska se* nadam se da me samo ljubomorne devojke nece spopasti *smeje se i poljubi ga*
Mislim da ljubomorne cure nece biti problem [Nasmije se]
Siguran sam da ces se znati obraniti od njih [Poljubi ju]
Siguran sam da ces se znati obraniti od njih [Poljubi ju]
znacu,samo cu pokusati da im ne slomim nos ili tako nesto..malo sam luda kad se iznerviram *pocese se po glavi*
[Nasmije se] To sam mogao primjetiti do sada
Nadam se da neću i ja završiti sa slomljenim nosom, ili možda nešto gore kad te iznerviram
Nadam se da neću i ja završiti sa slomljenim nosom, ili možda nešto gore kad te iznerviram
neces,ali cu te juriti lopatom ako budes muvao neku *smeje se* salim se...kylie mi je rekla da ste se vatali kao posle onoga u bolnici,ja joj nisam poverovala
[Prolazi rukom kroz kosu i skreče pogled] Pa, u vezi toga [Zastane]
ali ništa se nije desilo
ali ništa se nije desilo
Cura nije ružna, ali to njezino idiotsko ponašanje, malo sam drska, malo sam dobra me živcira [Pogleda ju] Tako da ne, ne sviđa mi se
ja sam joj se izvinula,ona je opet bila bezobrazna prema meni rekla je da ne moze da se neko izvini posle kad mu neko slomi nos...malo je luda,ja bi je poslala kod psihijatra
[Malo se nasmije] Znam, bila je danas ujutro kod mene i tužila te
Rekla je nešto u fazonu kao 'obuzdaj svoju djevojku', 'zamalo se potukla samnom', 'ona je ta koja je napadala' bla bla bla
Rekla je nešto u fazonu kao 'obuzdaj svoju djevojku', 'zamalo se potukla samnom', 'ona je ta koja je napadala' bla bla bla
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
chesterville • dream city • roleplay :: CHESTERVILLE STREETS :: • denzille avenue :: • house of parker
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu