tom's room
4 posters
chesterville • dream city • roleplay :: CHESTERVILLE STREETS :: • clarence square :: • house of reyes
Strana 11 od 11
Strana 11 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: tom's room
pa ne mogu uvek ja da ti se javljam *zagrli ga* nedostajao si mi i moram da ti nesto kazem..hocu da budem iskrena prema tebi i verovatno ces sada da raskines samnom
[Gleda ju šokirano] Kylie? Ona kojoj si rabila nos? Zar ona nije žensko? [Suzdržava se od smijeha]
da...ne smej se dosla je kod mene da se pomirimo,ja sam prihvatila druzile smo se bla bla i opile smo se i to se desilo...hocemo sada raskinuti?
[Prođe rukom kroz kosu] Kako da se ne smijem kad mi je 'cura' upravo rekla da me prevarila, ali sa drugom curom. Vjeruj mi da bi mi bilo draže da si to napravila s nekim likom
znaci raskinucemo? *gleda ga* ok...onda necu se vise zadrzavati *okrene se i krene da izadje i gleda u pod*
Znaš, mislio sam da ću ja biti taj zbog kojega ćemo raspravljati o prekidu
Stvarno sam se trudio, i to za ništa
Stvarno sam se trudio, i to za ništa
*okrene se* ajde,ja ne zelim da raskinemo nisam znala uopste ni sta radim,kad je ona zaspala odmah sam otisla kuci
A što je s onim glasinama da se seliš? To mi namjeravaš reci dan prije nego što ideš ili mi možda nećeš ni reči?
Pa ovih dana dok te nije bilo čuo sam glasine o tome da se seliš, neki su čak rekli da si se već i odselila
ko je to pricao?ja se nigde ne selim,ali znas da me moji uvek vode na neka putovanja,ali ja zelim da ostanem ovde zbog tebe
da *gleda ga* necu te vise prevariti,to se samo slucajno desilo i nisam mogla da se kontrolisem
Nemoj to ni spominjati, još uvijek mi je sve to gnjusno [Dođe od nje] stvarno želiš ostati zbog mene? [Uhvati je za ruku]
I-i ja tebe volim [Oslobodi se iz zagrljaja, stavi joj ruke na ramena i gleda je u oči]
Strana 11 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
chesterville • dream city • roleplay :: CHESTERVILLE STREETS :: • clarence square :: • house of reyes
Strana 11 od 11
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu