šetalište
5 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
šetalište
[You must be registered and logged in to see this image.]
damien hale- administrator
Godine : 27
identity card
godine: 21
status veze: slobodan/na
posao: instruktor surfovanja
Re: šetalište
Šeta se sa svojom sestrom Zoe i pričaju svašta nešto. Nosio je ležerni stil koji mu najviše pristaje. Šetali su se neko duže vreme.
adrian parker- chesterville citizen
identity card
godine: 20
posao: veterinar.
*pogleda u adriana* inace srela sam jednog decka iz moje skole,mislim da ga se secas tom on mi se svidjao...prelep je
"Pa što ne probaš da budeš sa njim u vezi? Naravno ako ti se dopada i ako smatraš da može biti tvoj momak" upita.
identity card
ne zeli on,zanimljivo mi je ovako *smeska se i gleda ga* da li ti imas nekoga?nikad mi nisi pricao o tome
"Hah, ja imam nekoga?" začudi se. "Nemam, gde ja da imam, meni je super ovako" počne da se smeje.
identity card
*nasmeje se i gleda ga* inace...znam da si zainteresovan i za muskarce... *smeska se* kako ti je sa muskarcem?ja sam bila isto sa zenama
"Hehe, već sam ti pričao, sestra si mi, logično da nemam šta od tebe kriti." nasmeši se. "Još uvek nema ni osobe istog pola koja bi mi se svidela" reče.
identity card
mozda ces uskoro naci nekoga,a i bolje je kad se ne zaljubis,to je odvratan osecaj *nasmeje se*
"Hah, verujem ti." reče, pa pogleda dole. "Ne znam, ja smatram sebe da sam veoma zgodan i lep, kad bih naišao na mog dvojnika verovatno bih odmah bio sa njim u vezi" krene se smejati
identity card
koji si egocentrik *smeje se* podsecas me na jednog mog gej druga,on je prelep,nisam videla lepseg decka u zivotu
"Nadam se da nisam preveliki egoista. Ja ne volim da budem takav, nego rekao sam to šta mislim" reče. "Pa super, nisi mi pričala o njemu."
identity card
*uzvadi telefon i pokaze mu sliku od njega* on mi je kao brat bukvalno,a i u vezi je sa jednim malim ima 16 godina *nasmeje se* slatki su mnogo
"Vau, dečko divan, presladak." iskolači oči. "Sad sam ljubomoran, mislim malo. Joj sad sve izražavam svoje mane" začudi se.
identity card
izgleda na zeca *smeska se* mah opusteno,predamnom mozes sve *nasmeje se* vidi njegovog decka *pokaze mu* on je bas sladak,kao macka je...ja bi ga cuvala,ali je bezobrazan koliko izgleda kao beba toliki je jebac
"Vau, nisam znao da znaš toliko o njima. Ti meni retko to pričaš. Pošto liče na zeca i mačka, mogu da ih prihvatim u ordinaciju"
identity card
druzim se sa njima?a i imam mnogo gej drugova,super su *nasmeje se* hah i onda ti se pocnu pariti tamo usred ordinacije
"Haha, već sam imao slučaj da se dva psa pare u mojoj ordinaciji" nasmeši se.
"Inače, ovde ima zanimljivih i lepih dečaka, ali još ne znam ništa o njima"
"Inače, ovde ima zanimljivih i lepih dečaka, ali još ne znam ništa o njima"
identity card
raspitaj se ili idi po gay klubovima,mozda tamo nekog pronadjes,a i sretnes nekog od tih decaka *nasmeje se*
"Hehe, videću." reče. "Inače sad mi je super što sam singl, verujem da je i tebi."
identity card
jeste,ali ipak lepo je kad imas nekoga pored sebe ko ce da te mazi i blablabla ti shitovi *smeje se*
"Hahah i sva ostala sranja, da ljubav je lepa, samo nekad je... ne znam ni ja" nastavi šetati.
identity card
ljubav je zanimljiva kad su osobe drugacije i stalno izazivaju jedno drugo...barem po meni,bilo bi mi dosadno kad bi stalno bilo divno i krasno
"Tačno to, slažem se sa tobom" reče. "Inače kako ti je bilo sa osobom istog pola?"
identity card
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu