park
+4
christine sierra
zoe parker
tom reyes
hayley sierra
8 posters
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: park
Uuuu, postala si opaka mala [Nasmije se, približi joj se i šapne joj na uho] I to mi se sviđa
ma nemoj *smirk i mazi ga po telu i onako prelazi sa nokrima namerno* sta bi zeleo da mi radis mm? *namerno krene da mu ljubi vrat*
[Spušta joj ruku sa struka prema nogama i šapče na uho]
Jebo bi te, tu, sada, odmah [Nasmije se krajem usana]
Jebo bi te, tu, sada, odmah [Nasmije se krajem usana]
mm stvarno? *spusta mu ruku nize i gurne mu je u pantalone i trlja mu velikog t. (tako ja zovem khm XD) i stisne mu ga* mmn mislim da ces ipak trebati da sam da se poigras sa tvojom igrackom *izvadi ruku i gurne ga onako od sebe* odjednom kad sam lepa i zgodna zelis me,a pre si me izbegavao kad sam ja htela nesto sa tobom
vou [Uspaljeno] Volim ovakve tretmane na javnom mjestu usred bijela dana [Nasmije se krajem usana] Promjena ti dobro stoji, i uopce te nisam izbjegavao [Zanemari dio kada je rekla da je htjela nešto s njim]
jedno vreme me nisi izbegavao kada si bio divan samnom i onda smo spavali i ponovo si se ponasao kao stoka,sad ces trebati da se trudis oko mene ako zelis nesto samnom
Znala si da ne želim ništa pre ozbiljno i prije nego smo spavali, tako da krivnju ne prebacuj na mene
ali ti si meni rekao da zelis da budemo zajedno...bilo je lepo,ali ipak ne zelim to da se opet ponovi i da me iskoristis,iovako me je dosta njih iskoristilo samo zbog glupog seksa...
[Sjeti se kako je rekao da želi da budu zajedno ali izokrene cijelu priču]
Pio sam pijan tu večer, nisam znao šta pričam, a očito ni šta radim
Pio sam pijan tu večer, nisam znao šta pričam, a očito ni šta radim
um znas to si mi rekao u skoli tom...cak se ni ne secas nicega,ok kul *gleda ga* da li bi se sada trudio oko mene m?
Pa ako ti je bilo jasno da se ničega ne sječam i da sam bio pijan zašto si se toliko vezala za to? I zašto ti je sad odjednom toliko važno da se trudim oko tebe?
samo pitam *gleda u pod i malo se smorila zato sto tom nece da se trudi oko nje ili tako nesto* isti si kao pre,uopste se nisi promenio
[Žao mu je zbog onoga što je rekao, ali ne kaže ništa u vezi toga]
A što to nije uredu samnom?
Što, voljela bi da sam se promjenio?
A što to nije uredu samnom?
Što, voljela bi da sam se promjenio?
da,da si barem normalniji mislim kad su u pitanju devojke *gleda ga* ali ne smeta mi trenutno,posto smo slicni *smirk*
mislim da bi sada pre ja tebe iskoristila i onda da bi ti jurio zamnom...jos da znas kakva sam u krevetu *smeska se*
[Uzdahne i nasmije se krajem usana] Oh, mislim da jesi [uhvati je oko struka i poljubi još jednom]
mm i ja isto mislim da si ti *stavi mu ruke u kosu i krene da ga bas lepo ljubi* mm jel si ovo hteo? *nastavi i mazi ga po kosi*
mm bas volis na javnom mestu?to mi se svidja *smeska se i ujede ga za donju usnu i onako mu spusta ruku po telu i mazi ga iznad pantalona*
javna mjesta su moja specijalnost [užvali je još jednom za kraj i odgurne od sebe]
ali mislim da ću preskočiti, ne želim opet biti progonjen od strane cure koja želi nešto 'više'
ali mislim da ću preskočiti, ne želim opet biti progonjen od strane cure koja želi nešto 'više'
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu